Shërbimet më të mira në tregTelkos sjell internetin me shpejtësi pa limit, mbi 200 kanale, si dhe pako sportive, të cilat shtrihen në të gjithë Kosovën.
Internet

13/ në muaj

 • Internet
 • 50Mbps
 • Wireless
 • Kyqje e shpejtë dhe FALAS
 • Përkrahje teknike 24/7

Prime

15/ në muaj

 • Internet 100Mbps
 • Wireless
 • 200+ Kanale televizive
 • Kanale sportive
 • Resiver HD
 • Kontratë vjetore
 • 150€ në vit
 • Kyqje e shpejtë dhe FALAS
 • Përkrahje teknike 24/7

Plus

19/ në muaj

 • Internet shumë i shpejtë
 • 150Mbps
 • Wireless
 • 200+ Kanale televizive
 • Kanale sportive
 • Resiver HD
 • Kyqje e shpejtë dhe FALAS
 • Përkrahje teknike 24/7

Olympic

24/ në muaj

 • Internet super i shpejtë
 • 200Mbps
 • Wireless
 • 200+ Kanale televizive
 • Kanale sportive
 • Resiver HD
 • Kyqje e shpejtë dhe FALAS
 • Përkrahje teknike 24/7