Kush jemi ne ?!


Telkos L.L.C është kompani kabllore e cila operon në tregun e Kosovës.

Pse Telkos? Telkos ka sjellur internetin me shpejtësi pa limit, mbi 200 kanale, si dhe pako sportive, të cilat shtrihen në të gjithë Kosovën. Komplet rrjeta është pasive dhe nuk ndikohet nga intereferimi i pajisjeve tjera.

Çka e dallon Telkos nga konkurrenca? Telkos vjen si kompania e parë në tregun e Kosovës me kabllimin me fije optike.
Karakteristikë tjetër që e dallon Telkosin dhe e bën konkurrent serioz në tregun e internetit është pikërisht rrjeta më e avancuar e mundshme dhe e vetmja deri më tani me kualitet dhe çmim të arsyeshëm.