Pyetje të shpeshta

Sa kanale përfshihen në platformën TELKOS?

Në platformën #TELKOS, përfshihen mbi 150 kanale.

Cilat kanale televizive transmetohen në kualitetin HD?

Të gjitha kanalet nacionale dhe lokale të Kosovës që kanë sinjal HD transmetohen me sinjal HD.

A duhet të blejë Wi-Fi?

Wireless modemi vjen falas për klientët tanë.

Sa është shpejtësia e Internetit?

Varësisht nga pakoja, shpejtësia e internetit fillon nga 25mbps e më shumë…

Ku mund të kontaktoj në rast të prishjes?

Ju mund të kontaktoni në këto numra tanë të telefonit:

  • Tel: +381 (38) 600 321
  • Mob: +377 (44) 100 995
  • e-mail: support@telkos.net

Në cilat lagje të Prishtinës keni shtrirje?

DARDANI | ULPIANË | AKTASH | MAHALLA E MUHAXHERVE | PEJTON | VELANI | BREGU I DIELLIT | TASLIXHE | SOFALI | TOKBASHQE | TOPHANE | KODRA E TRIMAVE | 4 LLULLAT | ARBËRI | Fsh. HAJVALI | FUSHË KOSOVË

Së shpejti në gjithë Prishtinën, Obiliq…!

Orari i punës?

E Hënë – E Premtë:
08:00 deri 19:00

E Shtunë:
09:00 deri 17:00

E Diel: Mbyllur

Si bëhet paraqitja e titrave shqip në ekran në kanalet tv?

Ne pilot shtypni butonin MODE, pastaj vazhdoni shtypni Subtitles, dhe për gjuhen shqipe zgjedhni Subtitles-alb

Më shfaqet në ekran: Your device is not supported?

Per ta eliminuar këtë problem shtypni butonin F1 në pilot.

Më shfaqet në tv: Your STB is damaged. Call the provider.

Per ta eliminuar këtë problem shtypni butonin F1 në pilot.

Më shfaqet në modem një dritë e kuqe LOSS.

Provoni me kujdes ta largoni kabllon optike nen modem dhe e vendosni prap, pastaj ristartojeni modemin, nese drita e kuqe nuk ndalet ju lutem mos hezitoni te ne kontaktoni: 044100995 ose 038600321.

Si bëhet reciveri update ?

Ku mund bej pagese?

Pagesat mund te behen në pikat tona :

Rr.Ukshin Hoti,Pejton, Prishtinë.
Rr. Nenë Tereza, Fushë Kosove.

Po ashtu edhe tek te gjitha pikat e Western Unionit.

Po ashtu pagesat mund të bëhen përmes E-banking.

Si ta konfiguroj routerin TP LINK?

  1. Fillimisht duhet të lidhet TP Link me Modem (ZTE) përmes kabllos Lan.(Në ZTE: vendoset kabllo në portin 1,2,3 ose 4) tek porti me ngjyrë kaltërt WAN në TP-Link
  2. Në kompjuterin tuaj hapeni shfletuesin e faqeve dhe shënoni kete IP adresë: 192.168.0.1 ku do të ju kërkohet emri i përdoruesit(admin) dhe fjalëkalimi(admin).
  3. Pasi të hapet faqja kryesore, në anen e majtë klikoni në “”Quick Setup”” dhe klikoni butonin “”Next””, pastaj Quick Setup – Operation Mode zgjedhni opcioin Wireless Router. Vazhdoni duke zgjedhur “”Dynamic IP””ose “Auto-Detect” dhe klikoni “”Next””.
  4. Zgjedhni Wireless Network Name: Emrin tuaj SSID (Emrin e Wirelessit), region Albania ose ndonje regjion tjeter, zgjedheni WPA2-PSK (Recommended), tek hapësira shënoni fjalëkalimin që dëshironi me gjatësi 8 deri 64 karaktere dhe në fund klikoni Reboot ose Finish.

Keni ndonjë pyetje tjetër?

Na shkruani në: info@telkos.net