archiproducts.com

TELKOS

ne vijmë me shpejtësinë e dritës

INTERNET

Internet i shpejtë, i sigurtë, pa kufizim në download deri në 25 Mbps dhe pa ndërprerje

• Instalimi Gratis
• Perkrahje profesionale

Download 25Mbp/s | Upload 25Mbp/s

10€

PAKO TV

Përjeto pasionin unik me platformën tonë.
Më shumë se 200kanale me më shumë cilësi transmetimi

• Resiver HD
• Kyqja FALAS
• Përkrahje profesionale

Mbi 200 kanale televizive

10€

Zgjedhni njërin nga Pakot Aktuale

 • PAKO TV
 • 10/në muaj
 • Mbi 200 kanale televizive
 • Resiver HD
 • Kyqja FALAS
 • Përkrahje Profesionale
 •  
 • {{content-7}}
 • PAKO INTERNET
 • 10/në muaj
 • Internet deri në 25 Mbps
 • DW 25 Mbps
 • UP 25 Mbps
 • Wireless
 • Kyqja Falas
 • {{content-7}}
 • PAKO DUO
 • 15/në muaj
 • Internet deri në 25 Mbps
  Mbi 200 kanale televizive
 • DW 25 Mbps
 • UP 25 Mbps
 • Wireless / Resiver HD
 • Kyqja Falas
 • {{content-7}}
 • PAKO DUO PLUS
 • 20/në muaj
 • Internet deri në 35 Mbps
  Mbi 200 kanale televizive
 • DW 35 Mbps
 • UP 35 Mbps
 • Wireless / Resiver HD
 • Kyqja Falas
 • {{content-7}}
 • PAKO 50
 • 30/në muaj
 • Internet super i shpejtë
 • DW 50 Mbps
 • UP 50 Mbps
 • Kyqja Falas
 • Përkrahje Profesionale
 • {{content-7}}
 • PAKO 100 – VIP
 • 50/në muaj
 • Internet super i shpejtë
 • DW 100 Mbps
 • UP 100 Mbps
 • Kyqja Falas
 • Përkrahje Profesionale
 • {{content-7}}

Jemi profesional

Të gjitha çështjet në kompaninë tonë trajtohen me një kujdes të shtuar dhe profesionalitet të avancuar!

Teknologji e përsosur FTTH

Duke analizuar tregun dhe kualitetin e shërbimeve në vendin tonë, kemi ndërtuar një kompani e cila shfrytëzon teknologjitë më të larta bashkëkohore për të mundësuar ofrimin e shërbimeve kualitative.

Përkrahje

Ofrojmë përkrahje maksimale për klientët tanë

MËSONI MË SHUMË PËR OFERTAT TONA

Telkos ju ofron oferta me super çmime me kualitet të lartë

DARDANI | ULPIANË | AKTASH | MAHALLA E MUHAXHERVE | PEJTON | VELANI | BREGU I DIELLIT | TASLIXHE | SOFALI | TOKBASHQE | TOPHANE | KODRA E TRIMAVE | 4 LLULLAT | ARBËRI | Fsh. HAJVALI | FUSHË KOSOVË

Së shpejti në gjithë Prishtinën,  Obiliq…!

info@telkos.net

www.telkos.net

© Copyright - Telkos! - Të gjitha të drejtat e autorizuara